2023 – Rok plný zážitkov

Spoločne sme zdolávali kilometer za kilometrom na rôznych traťových profiloch, vybláznili sme sa na výzvach, na pretekoch, či len na tých našich blabla RUNoch.

 💚 Bežecké Charitatívne Projekty: Dávam na prvé miesto a som vďačný, že sa nám podarilo cez výhru v tímovej výzve Rozbehaj Slovensko podporiť liečbu syna nášho kamaráta Tomáša. Za víkend sme pre neho nabehali 1505 km = 500 EUR. Taktiež tradičná koncoročná DR Winter Challenge sa niesla v duchu podpory a pomoci druhým. Cez pohyb a naše spoločne km, sme krásnou sumou cca 800 EUR podporili belasého motýľa – ľudí s nervovosvalovými ochoreniami. 

 💚 Kde všade sme boli na očiach v rámci bežeckej komunity: ČSOB Marathon Bratislava, Bratislava NightRun, Behej Lesy Jizerská, Behaj Lesmi Čičmany, Istria UTMB, Devín – Bratislava, Vltava Run, Beh pre zdravie prsia, NoMenRun, Baba Kamzík, Kuchynský RUNdál, Chateau Run Topoľčianky, The RUN, Beh Súľovskými skalami, MMM Košice, Andrejcova Vertical, Florencia Marathon, Liga Lanovka, Karpaty Run… aj tak som na čosi zabudol, ale to je asi jedno – je vidieť, že stále nám to hrá na tie nohy 😉 

#mnozstvozazitkov #strongteam

 💚 DR bláznovstvá, projekty a výzvy 2023: Vyšiel nám nádherný bežecký kemp na Čertove, ozaj 3 dni relaxu v lone prírody. Beh, Bike, Wellness, jenom klid, mír a pohoda. Tento rok zdobili aj dve výzvy v ktorých ste zabrali na výbornú DR September za 100 bodov a Winter Challenge 2023. Tradičný #justrun sme zvýšili na 75 km radosti mesačne a fungovalo to – štyria DRaci si vybehali nové tenisky. Vyšportovali ste si tričká, buffky, štartovné, ale hlavne ten super pocit, veď to poznáte. Trailovo sme sa rozbehávali s Asicsom a NoMenRun a áno SundayRuns stále fičia, pridaj sa 😉

 💚 Momenty: #strongmoments za mňa ich bolo mnoho, väčšina je spomenutá v texte vyššie… ale dovolím si spomenúť ešte dva ktoré mi utkveli v pamäti. Adinkin comeback po veľmi ťažkom zranení. Celé si to vybojovala sama, ale som si istý že sme pre ňu boli inšpiráciou a dali sme jej silu. Tami – mladé dievča v neznámom meste v našej Bratislave. Často mi dala najavo aká je táto skupina niečim výnimočná. Vďaka za to Tami, vďaka za to priatelia.

S radosťou z našich spoločných behozážitkov, sa pripravme na ďalší rok plný nových výziev, výletov, endorfínov. Verím, že sa opäť v hojnom počte zapojíte.
Plány su veľké, tak buďte IN….ak máš nápady, neváhaj sa ozvať a zapojiť, lebo všetci sme DRaci!

Bežte s radosťou a stretnime sa na štartovnej čiare! Nech sú HRV, VO2Max, spokojnosť a dobrý pocit v symbióze 😉

2023 – Rok plný zážitkov
Otvoriť WhatsApp
Napíš nám a VYBEHNIME spolu ;)
Ahoj, neváhaj a napíš nám. Vybehnime spolu ;)